Miért érdemes egy Ssangyong márkakereskedő szervizszolgáltatását igénybe vennie?

Mi a Ssangyongnál nemcsak az Ön autójával törődünk, hanem Önnel, ügyfelünkkel is. Ha autóját hivatalos Ssangyong márkakereskedésben szervizelteti, nemcsak professzionális szolgáltatással, hanem versenyképes árakkal is találkozhat. Autója szempontjából pedig mindez a megbízhatóság, a biztonság és a kedvező használtautó-érték garanciáját jelenti.

Átlátható árképzés

Az Önnel foglalkozó munkafelvevő a munka előtt megbeszéli Önnel a részleteket, így Önt nem éri meglepetés, hiszen előre tudomása lesz a munka és az anyagok (alkatrészek, olajok, folyadékok) áráról és annak áfatartalmáról. A szervizmunka lezárásakor Ön a jövőben várhatóan szükségessé váló szerviz- és karbantartási beavatkozásokról is tájékoztatást kap.

Szervizunkbe itt tud időpontot kérni

Képzés és műhelyfelszereltség

Ssangyong szerelőink – a hatékony karbantartási és diagnosztikai munka érdekében – rendszeresen részt vesznek a legújabb technológiákat bemutató képzéseken. Szervizeink sokat áldoznak speciális szerszámokra, eszközökre és diagnosztikai berendezésekre is. A Ssangyong alkalmazottai elkötelezettek a kifogástalan szolgáltatás iránt, és folyamatosan naprakészen tartják a műszaki információs rendszereinkre vonatkozó tudásukat.

Ssangyong Digitális Szervizkönyv

Minden szervizművelet, amelyet a Ssangyong márkakereskedők végeznek, pontosan rögzítésre kerül a központi Digitális Szervizkönyv rendszerében. Ez kizárja a csalási szándékkal történő bejegyzéseket, növeli az újraeladási értéket, és azzal az előnnyel is jár, hogy Ön egy pillanat alatt áttekintheti autója teljes szerviztörténetét. Ssangyong szerviz, amely alkalmazkodik az Ön időbeosztásához.Amikor bejelenti autóját a következő esedékes szervizre, márkakereskedőnk olyan időpontot fog adni, amely megfelel az Ön időbeosztásának. Nem kell majd sokáig várakoznia. Ezenkívül, amennyiben rendelkezésre áll, csereautót is biztosítanak Önnek a szervizmunka idejére

Ez az, amit mi szervizszolgáltatásnak hívunk. Ön is így gondolja?

Szervizünkbe itt tud időpontot kérni

Ssangyong Zakar Szervizszolgáltatásai

 • teljeskörű garanciális ellátás
 • hatósági műszaki vizsgára felkészítés és vizsgáztatás egy helyen
 • eredetvizsgálat
 • időszakos karbantartások (olajcsere, stb.)szerkezeti javítások (motor, hajtás, lánc, fék, stb)
 • elektronikus, kényelmi berendezések javítása
 • klímaberendezések javítása, karbantartása
 • kerékszerelés, centírozás
 • gumihotel
 • lézeres futómű ellenőrzés, beállítás
 • fék és lengéscsillapítók műszeres ellenőrzése
 • felfüggesztések vizsgálata
 • gépjármű teljes állapotfelvétel
 • kiegészítők és tartozékok beépítése (vonóhorog, tolatóradar vagy kamera, stb.)
 • Zakar VIP Kedvezményprogram (MyMRM)

Szerviz időpontért kattintson IDE

Országúti segítségnyújtás

Ssangyong Europe Service: Állunk rendelkezésére!

Ha segítségre van szüksége autójával kapcsolatban – legyen szó a jármű hazavontatásáról vagy otthonról történő elszállításáról –, mi itt vagyunk, hogy segítsünk Önnek. Olyan esetekben, mint például baleset, lopás vagy vandalizmus, Ön helyszíni segítséget vehet igénybe. A Ssangyong Europe Service több mint 40 európai országban működik, és az év mind a 365 napján, a nap 24 órájában elérhető.


Az új járművekhez Ön ingyenes országúti segítségnyújtást vehet igénybe 1 éven keresztül.

A fedezeti időszak meghosszabbításaA tizedik évig minden egyes alkalommal, amikor az éves rutinszerű karbantartást az egyik Ssangyong márkakereskedőnknél végezteti el, minden évben egy újabb év ingyenes országúti segítségnyújtási szolgáltatással ajándékozzuk meg Önt.


Ha szüksége van ránk, csak hívjon minket! Magyarországról a 06 80 014 990-es számon (Ingyenesen hívható a T-Home és T-Mobil hálózatokról.)Külföldről és egyéb hálózatokról a 0043 1 52503 6221-es számon (díjköteles).

Szerviz időpontért kattintson IDE

Garancia

Amikor Ön új autót vásárol egy Ssangyong márkakereskedésben, teljes körű gyártói garanciát kap a járműre.

Ez a következőket tartalmazza:

 • 3 évre vagy 100 000 km-re (amelyik előbb bekövetkezik) szóló garancia az új járműre.
 • 3 éves, km-től független, fényezésre és felületi korrózióra vonatkozó garancia a karosszéria lemezelemeire.
 • 12 éves, km-től független (BT-50 esetében 6 éves, km-től független), átrozsdásodásra vonatkozó garancia a karosszéria lemezelemeire
 • A gyártói garancia átruházásának lehetősége a későbbi tulajdonosokra.

Választható kiterjesztett garancia

A vezetésnek felhőtlen élménynek kell lennie! Kérje a választható kiterjesztett garancia biztosítást, és hagyja maga mögött az aggodalmakat. További 2 évig vagy 150 000 km eléréséig (amelyik hamarabb bekövetkezik) védelmet élvezhet az olyan váratlan, fő alkatrészeket érintő javítási kiadásokkal szemben, melyek a gyártói alapgarancia időkereteit túllépve jelentkeznek.

Szerviz időpontért kattintson IDE