Új Ssangyong modellek

Ssangyong Tivoli

4 évnyi fejlesztés, új padlólemez, sportos és fiatalos dizájn, igényes belső kialakítás, vadonatúj motorok és kiemelkedő biztonság Dél-Korea legrégebbi autógyártójától és 4x4 specialistájától.

Vonzza a tekintetet

Erőt sugárzó magabiztos megjelenését a jellegzetes, keskeny hűtőmaszk  és az első lámpatestek alá futó ívei adják. LED menetfényei gyöngyszemekként ragyognak fel és lenyűgöző tekintetet adnak az autónak.

Kényelem

Fejedelmi kényelem mind az öt utas számára. A Tivoli sportos, ergonomikusan kialakított, díjnyertes ülései illeszkednek az emberi test alakjához és a maximális komfort érdekében kétféle keménységű töméssel készülnek. Így bennük ülve a hosszabb utazások sem fárasztóak, mégis kiváló oldaltartást biztosítanak.

AWD összkerék-hajtás

Az elektromágneses tengelykapcsolóval ellátott, teljesen automatikus működésű Aktív AWD összkerékhajtás normál útviszonyok esetén a kisebb üzemanyag fogyasztás érdekében 100%-ban az első kerekeket hajtja. Amint az útviszonyok romlanak és a rendszer valamelyik kerék megcsúszását érzékeli, az elektronikus vezérlő egység a másodperc tört része alatt a hátsó kerekekhez irányítja a szükséges nyomatékot.

Biztonság kompromisszumok nélkül

Ön és családtagjai biztonsága érdekében a Tivoli karosszériáját rendkívül erősnek és masszívnak tervezték, mely sokkal erősebb nagyszilárdságú acélból készült. Az esetleges ütközések erőhatásainak leginkább kitett karosszériaelemeket ráadásul olyan speciális technológiával készítik, mely megháromszorozza a normál acél ellenálló képességét. A passzív biztonságról pedig többek között kategóriájában kiemelkedően 7 légzsák gondoskodik.

Galéria