Új Ssangyong modellek

MEGÉRKEZETT A SSANGYONG XLV

Egy családi SUV, mely sokévnyi munka és fejlesztés eredménye. Vadonatúj motorok és kiemelkedő biztonság Dél-Korea legrégebbi autógyártójától és 4x4 specialistájától. Sokoldalúságával, praktikusságával a család kedvenc társa lesz. A hatalmas csomagtér, a bőséges helykínálat megkönnyíti a mindennapokat.

4.990.000 Ft-tól
17 g/km1 CO2-kibocsátás
7 l/100 km1 fogyasztás

BŐSÉGES HELYKÍNÁLAT ÉS HATALMAS CSOMAGTÉR

Az XLV kiemelkedően nagy, 720 literes csomagterének, a 60:40 arányban lehajtható vagy akár teljesen síkba dönthető hátsó üléseinek és az utas- illetve csomagtérben található számtalan kisebb-nagyobb tárolórekeszének köszönhetően semmit nem kell otthon hagynia! Az XLV csomagtere kifejezetten nagyméretű csomagok elhelyezésére is tökéletesen alkalmas. Többé senkit és semmit nem kell helyhiány miatt otthon hagynia. A 220V-os csomagtér csatlakozónak köszönhetően pedig az elektromos készülékek működtetéséről sem kell lemondania.

FEJEDELMI KÉNYELEM MIND AZ ÖT UTAS SZÁMÁRA

Az XLV sportos, ergonomikusan kialakított, díjnyertes ülései illeszkednek az emberi test alakjához és a maximális komfort érdekében kétféle keménységű töméssel készülnek. Így bennük ülve a hosszabb utazások sem fárasztóak, mégis kiváló oldaltartást biztosítanak.

ERŐT SUGÁRZÓ, MAGABIZTOS MEGJELENÉS

A jellegzetes, keskeny hűtőmaszk és lökhárító az első lámpatestek alá futó íveivel kiterjesztett szárnnyal vitorlázó ragadozó madár sziluettjét idézi.

KÖNNYEN ÁTTEKINTHETŐ MŰSZERFAL, SZEMÉLYRE SZABHATÓ FUNKCIÓKKAL

A jó fogású, finom bőrrel borított, csapott aljú sportkormány, az állítható színvilágú LED műszeregység, a 7” képernyővel ellátott multimédiás navigációs egység mind az Ön kényelmét szolgálják.

KÜLSŐ DESIGN

Sportos megjelenését a tetővonal íve és a döntött fekete "A" és "B" oszlopok adják. A keskeny hűtőmaszk és lökhárító az első lámpatestek alá futó íveivel kiterjesztett szárnnyal vitorlázó ragadozó madár sziluettjét idézi.

  • kéttonosú külső tükrök beépített LED irányjelzővel
  • a szélvédő és az oldalablakok alján végigfutó króm díszcsík
  • LED nappali hátsó menetfény és féklámpa

BELSŐ DESIGN

Rendkívül tágas, minőségi anyagokkal borított, szimmetrikusan és ergonomikusan kialakított belső tér.

  • finom bőrrel borított, fűthető, csapott aljú sportkormány
  • választható színvilágú LED műszeregység
  • 7" képernyővel ellátott multimédiás navigáció
  • fedélzeti számítógép 3,5" LCD kijelzővel

Váltók és motorok

A Ssangyong európai fejlesztésű, az Euro 6 károsanyag-kibocsátási normát teljesítő vadonatúj 1.6 literes, teljesen alumíniumból készült benzines, illetve a szintén 1.6 literes közvetlen befecskendezéses, közös nyomócsöves, változó geometriájú turbófeltöltővel szerelt dízel motorjai rendkívül nyomatékosak, mégis nagyon csendesen és üzemanyag-takarékosan működnek.

Mindkét motorhoz 6 sebességes manuális, illetve szintén 6 sebességes Aisin automata váltó társítható. Az XLV padlólemezét és hajtásláncát úgy tervezték, hogy közúton és terepen is a márka legendás megbízhatóságának megfelelően helyt álljon és minden körülmények között biztonságos legyen a vezetés. Az elektromágneses tengelykapcsolóval ellátott, automatikus működésű aktív AWD összekerékhajtás normál útviszonyok esetén kisebb üzemanyag fogyasztás érdekében 100%-ban az első kerekeket hajtja. Amint az útviszonyok romlanak és a rendszer valamelyik kerék megcsúszását érzékeli, az elektronikus vezérlő egység másodperc tört része alatt a hátsó kerekekhez irányítja a szükséges nyomatékot.

A biztonságot fokozza az elektronikus menetstabilizátor (ESP) rendszer, ami azonnal beavatkozik, ha megcsúszna a kerék, illetve érzékeli a jármű alul- vagy túlkormányzottságot. A rendszer részét képezik az FTCS kipörgésgátló, az EBD automatikus fékerő elosztó, az ABS blokkolásgátló, az ARP aktív borulásgátló, HSA visszagurulás-gátló, illetve a HBA-ESS vészfékezés rásegítő és jelző rendszerek.

KIEMELKEDŐ VEZETÉSI ÉLMÉNY, PRÓBÁRA TEVŐ ÚTVISZONYOK MELLETT IS

A Ssangyong immár több mint 60 éve gyárt 4x4 hajtású járműveket. Ezen évtizedek alatt felhalmozott tudás és tapasztalat testesül meg a vadonatúj Tivoli crossover-ben is. Az XLV padlólemezét és hajtásláncát úgy tervezték, hogy közúton és terepen is a márka legendás megbízhatóságának megfelelően álljon helyt és minden körülmények között élvezetes és biztonságos legyen vezetni.