Új Ssangyong modellek

Megérkezett a Ssangyong XLV

Egy családi SUV, mely sokévnyi munka és fejlesztés eredménye. Vadonatúj motorok és kiemelkedő biztonság Dél-Korea legrégebbi autógyártójától és 4x4 specialistájától.

4.890.000 Ft akciós ártól
g/km1 CO2-kibocsátás
l/100 km1 fogyasztás

Hatalmas csomagtér és bőséges helykínálat

A nagycsaládosok kedvenc útitársa lesz, hatalmas  720 literes csomagtere miatt semmit nem kell otthon hagynia.

 

 

Külső design

Sportos megjelenését a tetővonal íve és a döntött fekete "A" és "B" oszlopok adják. A keskeny hűtőmaszk és lökhárító az első lámpatestek alá futó íveivel kiterjesztett szárnnyal vitorlázó ragadozó madár sziluettjét idézi.

  • kéttonosú külső tükrök beépített LED irányjelzővel
  • a szélvédő és az oldalablakok alján végigfutó króm díszcsík
  • LED nappali hátsó menetfény és féklámpa

Belső design

Rendkívül tágas, minőségi anyagokkal borított, szimmetrikusan és ergonomikusan kialakított belső tér.

  • finom bőrrel borított, fűthető, csapott aljú sportkormány
  • választható színvilágú LED műszeregység
  • 7" képernyővel ellátott multimédiás navigáció
  • fedélzeti számítógép 3,5" LCD kijelzővel

Váltók és motorok

Euro 6 károsanyag-kibocsátási normát teljesítő vadonatúj 1.6 literes alumíniumbúl készült benzines, illetve 1.6 közvetlen befecskendezéses közös nyomócsöves, változó geometriájú turbófeltöltővel szerelt dízel motorjai rendkívül nyomatékosak, mégis csendesek és üzemanyag-takarékosan működnek. Mindkét motorhoz 6 sebességes manuális, illetve szintén 6 sebességes Aisin automata váltó társítható.

ISG Start-stop motorvezérlő rendszer automatikusan leállítja a motors az üzemanyag fogyasztás és a károsanyag-kibocsáltás csökkentése érdekében.

Az XLV padlólemezét és hajtásláncát úgy tervezték, hogy közúton és terepen is a márka legendás megbízhatóságának megfelelően helyt álljon és minden körülmények között biztonságos legyen a vezetés. Az elektromágneses tengelykapcsolóval ellátott, automatikus működésű aktív AWD összekerékhajtás normál útviszonyok esetén kisebb üzemanyag fogyasztás érdekében 100%-ban az első kerekeket hajtja. Amint az útviszonyok romlanak és a rendszer valamelyik kerék megcsúszását érzékeli, az elektronikus vezérlő egység másodperc tört része alatt a hátsó kerekekhez irányítja a szükséges nyomatékot.

A biztonságot fokozza az elektronikus menetstabilizátor (ESP) rendszer, ami azonnal beavatkozik, ha megcsúszna a kerék, illetve érzékeli a jármű alul- vagy túlkormányzottságot. A rendszer részét képezik az FTCS kipörgésgátló, az EBD automatikus fékerő elosztó, az ABS blokkolásgátló, az ARP aktív borulásgátló, HSA visszagurulás-gátló, illetve a HBA-ESS vészfékezés rásegítő és jelző rendszerek.

Galéria