Új Ssangyong modellek

Az új G4 több mint gondolná

A Rexton prémium SUV teljesen megújult, immár negyedik generációs változatát Rexton G4 néven 2017 nyarán leplezte le a SsangYong.

Robosztus és karakteres, ugyanakkor sportosan elegáns. A magasan elnyújtott motorháztető, a dinamikus vonalvezetésű tetővonal és sziluett, valamint a hűtőrácsot átölelő markáns és egyedi fényszórók sziklaszilárd megjelenésűvé teszik a tekintélyes méretekkel bíró szabadidő autót.

A Rexton G4 vérbeli SUV, melyet bírtokolni kétség kívül érdem.

 

Az új Rexton biztonságosabb, tágasabb és lenyűgözőbb, mint valaha. A G4 modell teljesen új fejezetet nyit a szabadidőautók történetében. Lehengerlő formavilág, jövőbe mutató technológiai megoldások különös összetétele, mely nem ismer kompromisszumot. Legyen szó öt- vagy akár hétszemélyes kivitelről, biztos lehet benne, hogy a leghosszabb utazás is biztonságos, kényelmes és élvezetes lesz.

Tágas belső tér

A Rexton G4 belső tere akár 7 utas számára is fejedelmi kényelmet kínál. A fűthető első és második üléssor, a prémium minőségű fekete, bézs vagy barna tónusú steppelt (Premium felszereltség esetén) bőr kárpitozás, a be- és kiszálláskor automatikusan hátracsúszó, 8 irányban elektronikusan állítható vezetőülés és a 4 irányban állítható utasülés mind a tökéletes komfortot szolgálják. Az ülésmemória három különböző beállítás eltárolására képes, mely vonatkozik a külső visszapillantó tükrök pozíciójára is.

Választható belső színvilág:
– Bézs szövet vagy bőr, bézs tetőkárpittal
– Fekete szövet vagy bőr, bézs tetőkárpittal
– Barna bőr, fekete tetőkárpittal

Teljesítmény

A Rexton legújabb változatában a korábbinál nagyobb, erősebb és nyomatékosabb, mégis a legszigorúbb Euro 6 károsanyag-kibocsátási normákat is teljesítő saját fejlesztésű 2.2 literes e-XDI LET (Low-end torque) közvetlen befecskendezéses dízel motor dolgozik, mely váltótól függően 181-187 LE teljesítmény mellett kiemelkedő nyomatékot (MT 400 Nm – AT 420 Nm) ad le a leggyakrabban használt 1400–2800-as fordulatszám-tartományban. Ezáltal rendkívül dinamikus menettulajdonságokat és kedvező üzemanyag fogyasztást biztosít. Az új Rexton G4 kategóriájában kiemelkedő, akár 3t (AT) vontatási kapacitással rendelkezik. A Rexton futóműve a főként luxus szedánokban alkalmazott technológiai megoldásainak révén elsőrangú menettulajdonságokat és utazási kényelmet biztosít. Mindemellett fejlett, kapcsolható összkerékhajtásának köszönhetően a legkeményebb terepen is megállja a helyét.

Futóműben is élen jár

Kettős keresztlengőkaros első felfüggesztés

Az optimális úttartásról, tapadásról és a rázkódásmentes menetkomfortról a független, kettős keresztlengőkaros első felfüggesztés, stabilizátor, tekercsrugók és gáztöltésű lengéscsillapítók gondoskodnak. Automata váltós verziók esetén multi-link, 10 lengőkaros független hátsó felfüggesztéssel.

A Mercedes-Benz által kifejlesztett 7 sebességes E-Tronic váltó a sofőr mindenkori vezetési stílusához igazodva határozza meg az optimális váltási pontokat, ezáltal kiemelkedő vezetési élményt és alacsony üzemanyag fogyasztást biztosít.

Technológiai megoldások

Fejlett technológiák támogatják a vezetőt a biztonságok közlekedésben.

  • Automata vészfékező rendszer (AEBS)
  • Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDWS)
  • Sávváltás asszisztens (LCA)
  • Ütközés figyelmeztetés (FCW)
  • Távolsági fényszóró asszisztens (HBA)
  • Táblafelismerő rendszer (TSR)
  • Hottérfigyelő rendszer (BSD)
  • Hátsó keresztforgalom figyelő (RCTA)